Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να δυσκολέψει τις εργασιακές σου σχέσεις, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας παράλληλα την
εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση και την προετοιμασία της, αφού σίγουρα υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν και λεπτομέρειες που χρήζουν διερεύνησης. Παράλληλα, μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου.

Ταύρος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να επισκιάζει οτιδήποτε το ψυχαγωγικό, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα σε «ωφελιμιστικές» δράσεις που διασφαλίζουν την θέση σου και καλύπτουν τα όποια κενά σου. Αντίθετα αν «ξανοιχτείς» χωρίς να έχεις την κατάλληλη προετοιμασία, ενδέχεται να αποτύχεις στις «εξετάσεις» σου. Επιπλέον, ίσως απογοητευτείς από την συμπεριφορά ή την γενικότερη στάση ενός ατόμου που αγαπάς ή εκτιμάς, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να διαπιστώσεις σε ποιους/ες τελικά μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο επαγγελματικό αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον, προσπαθώντας μάλιστα να καλύψεις ισότιμα αμφότερα τα πεδία. Η διαφορά βέβαια είναι ότι στον επαγγελματικό τομέα έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου, ενώ στο σπίτι σου το πιθανότερο είναι να φορτωθείς με άγχη και προβλήματα άλλων. Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία, είναι προτιμότερο να την «παγώσεις» μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες.

Καρκίνος
Γενικά: Σήμερα οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο το να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου, πριν μείνεις στα... κρύα του λουτρού! Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις ενδεχόμενα κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις. Παράλληλα, αν μια συγγενική σχέση σου βρεθεί σε κρίση δεν έχεις παρά να βάλεις «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον ευθύνες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Εδώ είναι όμως που θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις τα όρια σου απέναντι σε όσα σε ξεπερνούν ή σε επιβαρύνουν πέραν του δέοντος, ξεκινώντας ίσως από κάποια δανεικά κι... αγύριστα που θα σου ζητηθούν! Επιπλέον ευνοούνται οι πωλήσεις αλλά όχι οι αγορές, ενώ σε σχέση με τις επενδυτικές βλέψεις σου το σοφότερο θα ήταν να κάνεις πίσω, αφού όσο καλά κι αν προετοιμαστείς «κάποιο λάκκο έχει η φάβα».

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει πιο «μετρημένο/η», προκειμένου να πετύχεις τους δέοντες συμβιβασμούς. Επιπλέον σε καλεί να περιορίσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου για κάτι «μεγάλο», φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου, είτε σε θεωρητικό, είτε σε πρακτικό επίπεδο. Αυτός εξ άλλου είναι και ο πιο σωστός τρόπος για να «κτίσεις» το μέλλον σου. Σε διαφορετική περίπτωση –κι ιδιαίτερα αν αποπειραθείς «να κρατήσεις δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη»- το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρεις.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σου δώσει την δυνατότητα να πετύχεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα ξεκαθαρίζοντας «την ήρα από το στάρι», με μόνη προϋπόθεση να εξασκήσεις πλήρως τα «διοικητικά» σου καθήκοντα, μοιράζοντας αρμοδιότητες στα κατάλληλα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Από την άλλη πλευρά, οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, μπαίνοντας αν χρειαστεί σε κάποιο πρόγραμμα.

Σκορπιός
Γενικά: Δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, ίσως όμως θα ήταν σκόπιμο να περιμένεις μέχρι να διαμορφωθούν καταλληλότερες συνθήκες, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και σε οικονομικά ζητήματα, αφού η τύχη σου «στερεύει». Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί, είτε να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» στις φιλικές σου σχέσεις, είτε να συμπαρασταθείς σε κάποιον/α που περνά δύσκολα.

Τοξότης
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου κι από αυτήν την άποψη οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό περιορίζοντας το ενδεχόμενο κάποιου λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως μάλιστα να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να επιβλέψεις την πορεία των πραγμάτων, αφού κάποιος/α σε μια θέση-κλειδί δεν κάνει και... τόσο καλά την δουλειά του!

Αιγόκερως
Γενικά: Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, αυτός δεν είναι άλλος από την βελτίωση της κατάρτισης σου και τον εμπλουτισμό των γνώσεών σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με μια «αυθεντία» του τομέα που σε ενδιαφέρει. Αντίθετα, σε θέματα της καθημερινότητας είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και βλάβες που ναι μεν θα σε κάνουν πιο σοφό/η αλλά θα σου... δυσκολέψουν και κατά τι την ζωή! Επιπλέον, ενδέχεται να «ζοριστείς» από τα τεκταινόμενα στο συγγενικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου λειτουργεί σχεδόν απαγορευτικά σε σχέση με μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου. Μάλιστα, το πιο «σοφό» σε αυτήν την φάση θα ήταν να περιορίσεις τα έξοδα σου στα εντελώς αναγκαία, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Όσον αφορά όμως σε ενδεχόμενες πωλήσεις, έχεις το «πράσινο φως». Παράλληλα, ενδέχεται να «ζοριστείς» από πιεστικά αιτήματα φίλων και γνωστών.

Ιχθύες
Γενικά: Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξη τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σου δώσει να καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου στις απαιτήσεις των άλλων, τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο. Επιπλέον, δεν ευνοείται κάθε είδους συνεργασία ή συμφωνία και είναι προτιμότερο να αναλάβεις εσύ όλο το βάρος, παρά να «τρέχεις» μετά.

astrology.gr