Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας Ουρανού μπορεί να σε «ξεβολέψει» εμφανίζοντας νέα δεδομένα τόσο στον οικογενειακό τομέα, όσο και στα προσωπικά σου και μάλιστα με ξαφνικό ή απρόβλεπτο
τρόπο. Ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς ή βρεθείς σε αμηχανία, δεν έχεις παρά να... καρπωθείς τα καλά των αλλαγών! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου, όπου μάλιστα φαίνεται να αυθαιρετούν κάποιοι εις βάρος σου. Δεν αποκλείεται λοιπόν να κάνεις μια νέα αρχή, έστω και προσωρινή.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη ανανεώνει τα ενδιαφέροντα αλλά και την δημιουργικότητα σου, διεγείροντας ταυτόχρονα και την πιο «περιπετειώδη» διάθεση σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρεις ένα ασυνήθιστο ρίσκο, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι υπέρ σου. Επιπλέον, αξίζει να δοκιμάσεις το κάτι παραπάνω, ποντάροντας στην «τύχη του πρωτάρη»! Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού ίσως μάθεις κάτι που θα σε «σοκάρει» είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό.

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία τόσο στα προσωπικά σου, όσο και σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου. Μπορεί βέβαια να μην σου αρέσουν οι «ανακατωσούρες», το «μυστικό» όμως είναι να τις προκαλείς εσύ πριν σε «προλάβουν» εκείνες! Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού είναι πιθανό να εκπλαγείς ευχάριστα από έναν φίλο ή μια φίλη αλλά και να λάβεις ένα έκτακτο «επίδομα». Επιπλέον, δείχνει αρκετά πιθανή η ένταξή σου σε μια ομάδα με «αιρετικές» αντιλήψεις και αντισυμβατικό πνεύμα.

Καρκίνος
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε καλεί να... συγχρονιστείς μαζί του προχωρώντας σε αλλαγές όπου χρειαστεί, από τα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σου, μέχρι την πολιτική προσέγγισης που ακολουθείς. Αν όμως «αρνηθείς» να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, τότε μπορεί να δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες, ωστόσο στην καθημερινότητά σου αλλά και στις μετακινήσεις σου μπορεί να προκύψουν εντάσεις και διχογνωμίες.

Λέων
Γενικά: Σε σχέση με τα εργασιακά αλλά και συνολικά την καθημερινότητά σου, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει δίνοντας σου την ευκαιρία να απεμπλακείς από πράγματα που σε «κολλάνε». Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να αλλάξεις κάποιες διατροφικές συνήθειές σου. Επιπλέον, αν έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση, οι εξελίξεις θα σε εκπλήξουν. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Άρη καλείσαι να πάρεις τα... ρίσκα σου στην οικονομική σου πολιτική αλλά και να αμυνθείς απέναντι σε μια έξωθεν απειλή για τα κεκτημένα σου.

Παρθένος:
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στο ζώδιο σου σε καλεί να εξαντλήσεις τις αρετές σου, αφού το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να σε υποβάλει σε μια σειρά από δοκιμασίες και σίγουρα θα κληθείς να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις και απρόοπτα, τεστάροντας την ετοιμότητα αλλά και την ευελιξία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε καλεί να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα που διακρίνονται για το «αιρετικό» πνεύμα τους. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια απρόσμενη οικονομική βοήθεια ή ένα δώρο.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού διεγείρει τις πιο αντισυμβατικές» πλευρές σου και σε κάνει «αλλεργικό» στις κοινοτοπίες, με συνέπεια να κάνεις τους άλλους να... απορούν για σένα! Δεν αποκλείεται λοιπόν να προκύψουν «θέματα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, από την στιγμή όμως που εκφράζεις την αλήθεια σου, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να αποκαλύψει ένα μυστικό ή ένα παρασκήνιο που θα σε κάνει «έξω φρενών»! Επιπλέον σε κάνει πιο επιρρεπή σε πόνους, πυρετούς και πρηξίματα.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο σε μια συλλογική προσπάθεια, μπορεί όμως και να διακόψει απότομα τις σχέσεις σου με έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού μπορεί να στηρίξει τις επιλογές σου, αρκεί κι εσύ να υιοθετήσεις κάποιες καινοτομίες και να επιδείξεις μια μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Κι αν τα καταφέρεις, κάποια πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να πήγαιναν στραβά, θα βρουν τον δρόμο τους «χαλαρά»!

Τοξότης
Γενικά: Μια νέα πρόκληση στην καριέρα σου, σε κάνει να παραμερίσεις τις τρέχουσες υποθέσεις σου και να πας για «φρέσκα κουλούρια», αναλαμβάνοντας φυσικά και το σχετικό... ρίσκο! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε ωθεί να επικεντρωθείς και σε οικονομικά ή προσωπικά θέματα, όπου οι εξελίξεις αναμένονται «ασυνήθιστες», κάτι που σημαίνει ότι οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά ήθη αλλά και να μην διστάσεις να κάνεις αυτό που... όλοι σου λένε να μην κάνεις!

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο της Δήμητρας με τον Ουρανό σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με επιλογές που «κάνουν την διαφορά». Επιπλέον, τόσο στο σπίτι σου, όσο και στις συνεργασίες σου είναι πιθανό να δρομολογηθούν αλλαγές και αναθεωρήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη αναμένεται να «δοκιμάσει» την ευελιξία και τις επικοινωνιακές σου αρετές, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που ξέρουν να υπερασπίζουν δυναμικά τις απόψεις τους. Επιπλέον, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αναμένεται να ενταθούν, είτε για καλό είτε... όχι!

Υδροχόος
Γενικά: Με το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού να σε... εκφράζει απόλυτα, καλείσαι να αναδείξεις την μοναδικότητά σου και τα πιο πρωτότυπα στοιχεία σου, αφήνοντας τα «συντηρητικά» μοντέλα για τους άλλους! Μπορεί ακόμη να μάθεις κάτι διαφορετικό ή «προχωρημένο» αλλά και να αλλάξεις απότομα ρότα στα εργασιακά σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να προκαλέσει απότομες διακυμάνσεις στα οικονομικά σου κι όσο πιο «άρτια» είναι τα αντανακλαστικά σου απέναντι σε προκλήσεις ή ευκαιρίες, τόσο το καλύτερο για σένα!

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως αυτό να πιστοποιηθεί με μια νέα συμφωνία με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες ήταν «απέναντι» σου, την ίδια στιγμή που τίθεται σε δοκιμασία μια τρέχουσα συνεργασία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού αναμένεται να επηρεάσει τόσο την καταναλωτική σου διάθεση, όσο και τις επιλογές σου σε σχέση με τα πρόσωπα που επιθυμείς να βρίσκονται δίπλα σου. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις μάλιστα αναμένεται να κινηθείς με... μη αναμενόμενο τρόπο!

astrology.gr