Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας σου προσφέρει στήριξη από την οικογένειά σου, ενώ αν σχεδιάζεις να «φτιάξεις την ζωή σου» σε προσωπικό ή οικονομικό επίπεδο, τότε θα έχεις την ευκαιρία σου.
Επιπλέον, είναι μια καλή ημέρα για πάρτι και δεξιώσεις και το… ωραίο είναι ότι ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να «ξεδώσεις» μέσα από γλέντια και τραγούδια! Παράλληλα όμως, σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο και φροντίδα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να μην νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά.

Ταύρος
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με ακυρώσεις κι αναβολές που στην πλειοψηφία τους θα συμβούν στο σπίτι ή το γραφείο σου. Ίσως μάλιστα να αποκομίσεις μια αίσθηση παραβίασης του χώρου σου, αφού ο καθένας κάνει «ότι του καπνίσει»! Από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο… καλλιτεχνικές τάσεις σου. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας σε βοηθά ώστε να «πέσεις πάνω» σε διαφωτιστικές πληροφορίες, ενώ μπορεί να σου προταθεί κι ένα ταξίδι.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας εντείνει τις τάσεις φυγής σου, καλό είναι ωστόσο να περιορίσεις τις παρορμήσεις σου, αφού μπορεί εύκολα να βρεθείς «αλλού γι αλλού» ή να βοηθήσεις τον… λάθος άνθρωπο! Γενικότερα τίθεται θέμα εμπιστοσύνης σε όλες σχεδόν τις επαφές και τις δράσεις σου. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις κέρδη μέσα από μια συνεργασία ή μεσολάβηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Καρκίνος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στο ζώδιό σου είναι βέβαια ένα μεγάλο «ατού» για σένα, αρκεί να κοινωνικοποιηθείς και να μην μείνεις κλεισμένος στο «καβούκι» σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα οικονομικά σου, μέσα από λάθη ή αφηρημάδες. Επιπλέον, η καταναλωτική συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει κάπως «χαοτική», δίνοντας τελικά την εντύπωση ότι δεν ξέρεις τι θέλεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια μια «ουρανοκατέβατη» έμπνευση μπορεί να σου αποφέρει ένα σημαντικό κέρδος.

Λέων
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο «φευγάτο/η», ίσως μάλιστα κατά την διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν λάθη και αστοχίες. Όλα αυτά όμως μπορεί να ξεπεραστούν αν «αλλάξεις επίπεδο» και αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου, αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες για τα «τρέχοντα». Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας σε στρέφει προς το παρελθόν, ώστε να αναζητήσεις τις αιτίες όσων σε ταλαιπωρούν σήμερα, ξεκινώντας ίσως από το συναισθηματικό τραύμα που σου άφησε μια σχέση.

Παρθένος
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα επαγγελματικό παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις. Αν μάλιστα σου προταθεί μια συνεργασία, λάβε τα μέτρα σου, ώστε να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου από τους «πονηρούς». Ενδέχεται βέβαια και να σου αποκαλυφθούν όλα «ως διά μαγείας»! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας μπορεί να σου προσφέρει συμπαράσταση και θαλπωρή από έναν φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον συμβάλλει θετικά στην δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από πρεσβυτέρους και «παλιούς στο κουρμπέτι». Ίσως μάλιστα να δικαιωθείς ή να τιμηθείς για μια υπόθεση του παρελθόντος. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει λιγότερο… αφελή απέναντι σε πρόσωπα που παριστάνουν τον φίλο, προκειμένου να καρπωθούν μια δική σου επιτυχία. Επιπλέον μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια που κινείται στα… όρια της ουτοπίας!

Σκορπιός
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «υποστηρικτές» αλλά έχουν και κρυφές σκέψεις ή σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να περάσεις μια δοκιμασία, που θα κρίνει την οξυδέρκειά σου σε «μπερδεμένες» ή ασαφείς προσωπικές καταστάσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας σου, ίσως μάλιστα μάθεις κάτι για μια παλιά υπόθεση σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας δεν σε βοηθά να συγκεντρωθείς σε όσα έχουν πραγματικό νόημα, με συνέπεια να «πελαγοδρομείς»! Αν μάλιστα ταξιδέψεις, πρόσεξε μήπως αποπροσανατολιστείς ή χάσεις κάποιο αναγκαίο έγγραφο. Από την άλλη πλευρά όμως, ευνοείται η συμμετοχή σου σε καλλιτεχνικές δράσεις. Επιπλέον, με την σύνοδο Αφροδίτης - Δήμητρας στον 8ο φυσικό «οίκο» σου, στον οικονομικό τομέα μπορεί να έχεις τα «τυχερά» σου, τόσο μέσω της οικογένειάς σου, όσο και από αγοραπωλησίες παλαιών αντικειμένων αξίας.

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας αναμένεται να σου ξυπνήσει μνήμες ή να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν όμορφες στιγμές του παρελθόντος! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να καλύψεις έγκαιρα τις ανάγκες αλλά και τις ανεπάρκειές σου, αφήνοντας στην άκρη εφήμερες επιθυμίες που απλά θα «αδυνατίσουν» το πορτοφόλι σου, χωρίς καν να αποκτήσεις την αίσθηση της πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια οικονομική υπόθεση που έχει αρκετές κρυφές πτυχές.

Υδροχόος
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στις συνεργασίες σου, δίνοντας ένα τέλος σε οτιδήποτε δεν είναι σαφές ή αξιόπιστο. Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσουν να πάρεις τις αποφάσεις σου κάποιες «άγνωστες» λεπτομέρειες που θα σου αποκαλυφθούν και τελικά, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί μια συμφωνία. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας, ευνοεί τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν η δουλειά σου έχει να κάνει με κόσμο. Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από μια κοινωνική εκδήλωση.

Ιχθύες
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σου θυμίζει ότι δεν μπορείς να προβείς σε ένα οποιοδήποτε εγχείρημα, χωρίς πρώτα να «τσεκάρεις» την επάρκεια του εξοπλισμού σου και τον βαθμό της λειτουργικότητάς του. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας σε καλεί να ανοίξεις την αγκαλιά σου σε… όλο τον κόσμο, κάτι που το σύμπαν σκοπεύει να σου ανταποδώσει άμεσα με μια μεγάλη χαρά που θα πάρεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, σε ωθεί να διαμορφώσεις γύρω σου ένα πιο χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον.

astrology.gr