Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Δία ενισχύει την «παιχνιδιάρικη» διάθεση σου, με συνέπεια η κοινωνική αλλά και η προσωπική σου ζωή να γίνει πιο πλούσια και δημιουργική.
Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από ένα πρόσωπο που αγαπάς ή μια συνεργασία-συμφωνία. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει ένα εργασιακό ζήτημα που έχει και κάποιες ασαφείς πτυχές, οι οποίες χρήζουν διερεύνησης. Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου από μυκητιάσεις και αλλεργίες.

Ταύρος
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να λειτουργήσει θετικά στον οικογενειακό τομέα, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για σένα και τους οικείους σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνει τα δύσκολα εύκολα, σε σχέση με τα εργασιακά σου. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο δημιουργεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως διαπιστώσεις ότι οι προθέσεις κάποιου/ας δεν είναι και τόσο αγαθές. Από την άλλη πλευρά, σε ωθεί να ασχοληθείς με ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα που καλλιεργεί την φαντασία σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Δία προσδίδει στην καθημερινότητά σου έναν πιο επικοινωνιακό αλλά και διασκεδαστικό χαρακτήρα. Από αυτήν την άποψη αξίζει και… με το παραπάνω να κοινωνικοποιηθείς και να εκδηλώσεις τις πιο εξωστρεφείς πτυχές της προσωπικότητάς σου. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να περιβάλλεις με μια καλλιτεχνική «αύρα» τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να προνοήσεις και για την ασφάλεια των περιουσιακών σου στοιχείων ή για την προστασία του προσωπικού χώρου σου, από «πονηρές» πρακτικές.

Καρκίνος
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Δία θα συνεισφέρει τόσο στην κάλυψη των βασικών αναγκών σου και γενικότερα σε μια βελτίωση των οικονομικών σου, όσο και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Δεν έχεις λοιπόν κάτι να φοβάσαι στους συγκεκριμένους τομείς, αντίθετα αξίζει τον κόπο να επιχειρήσεις το κάτι παραπάνω. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο σε παραπέμπει σε… μάστορες και τεχνικούς, αφού κάποιες δυσλειτουργίες μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Πρόσεξε ακόμη μήπως λαθέψεις ή παραπλανηθείς στις μετακινήσεις σου.

Λέων
Γενικά: Τα καλά νέα είναι πώς ο Ήλιος στο ζώδιό σου αυξάνει την «λάμψη» σου και αυξάνει την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου, κάτι βέβαια που καλείσαι να «εξαργυρώσεις» έμπρακτα και να μην αρκεστείς μόνον σε υποσχέσεις. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα ταξίδια και τις αγορές αξεσουάρ. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο σκεπτικισμό ένα οικονομικό ζήτημα, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που… δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά!

Παρθένος
Γενικά: Φαίνεται πως ο Ερμής στο ζώδιο σου έχει.. απολέσει μέρος της λογικής του, με κίνδυνο να πέσεις σε λάθη που δεν συνηθίζεις. Καλό είναι λοιπόν να επιστρατεύσεις την διαίσθησή σου, ώστε να προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ξεγελαστείς από έναν συνεργάτη ή έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Δία στηρίζει τα οικονομικά σου και σου δίνει την ευκαιρία να «ξεμπερδεύεις» με όποιο θέμα υγείας σε απασχολεί, έστω κι αν αυτό σου κοστίσει κάπως παραπάνω.

Ζυγός
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Δία προάγει την… ευτυχία σου αλλά και την κοινωνικότητά σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια νέα φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, καλείσαι να χρησιμοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα για σένα. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να διαλογιστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που στον «πραγματικό κόσμο», οι αλήθειες δεν ξεχωρίζουν από τα ψέματα!

Σκορπιός
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Δία βελτιώνει τις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα και συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σου. Ίσως μάλιστα λάβεις και μια κρυφή, όσο και καθοριστική βοήθεια. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο «ρίχνει ομίχλη» σε ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη μπορεί να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να αποστασιοποιηθείς από όλα αυτά, καλλιεργώντας τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Τοξότης
Γενικά: Κατ’ αρχήν τα νέα είναι… υπέροχα, αφού το εξάγωνο Ήλιου-Δία «δουλεύει» για σένα, κάνοντας την ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Επιπλέον, απελευθερώνει την προοπτική ενός ταξιδιού ενώ ίσως σου φέρει και μια καλή είδηση. Ωστόσο, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης, έχοντας κατά νου ότι τα φαινόμενα… απατούν! Και βέβαια καλά είναι τα όνειρα και οι εξιδανικεύσεις, αφού σου ανεβάζουν την ψυχολογία, μην ξεχνάς όμως ότι η πραγματικότητα είναι κατά πολύ διαφορετική.

Αιγόκερως
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Δία παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ. Επιπλέον, μπορεί να τύχεις μιας ευνοϊκής υποστήριξης από ένα ισχυρό άτομο. Αντίθετα, η αδυναμία που «τρέφεις» για ένα κοντινό ή συγγενικό σου πρόσωπο, δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο αναμένεται να συμβάλλει σε ακυρώσεις στις επαφές σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να «ξεχαστείς» μέσα από θεάματα και ακροάματα.

Υδροχόος
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Δία τείνει να βελτιώσει θεαματικά τις σχέσεις σου με τους άλλους, έστω κι αν εσύ δεν… κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι! Η συγκυρία λοιπόν ευνοεί τις συνεργασίες αλλά και την δικτύωση σου σε παρέες και «κυκλώματα», ιδιαίτερα του εξωτερικού. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να είσαι λιγότερο… αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος σε διαδικασίες που αφορούν σε αγορές και γενικότερα οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου χαρίσουν κάτι.

Ιχθύες
Γενικά: Με τον «ζαλισμένο» Ερμή στην Παρθένο, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αρχίζουν να μοιάζουν με ένα μπερδεμένο κουβάρι χωρίς αρχή και τέλος. Σε κάθε περίπτωση πάντως, χρειάζεσαι περισσότερη λογική, αφού καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις και συμπεριφορές που ενεργοποιούν τις αδυναμίες σου. Μπορείς ωστόσο να προβείς σε έναν δημιουργικό «αντιπερισπασμό», ασχολούμενος/η με τα καλλιτεχνικά. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δία, ευνοεί τα οικονομικά αλλά και τα εργασιακά σου, καθιστώντας ευκολότερες κάποιες διαδικασίες.

astrology.gr