Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε θέλει ενεργό/η κι έτοιμο/η να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση αλλά δεν αρκούν γι’ αυτό το πείσμα και η δυναμική σου.
Το μεγαλύτερο «στοίχημα» σου είναι να «παντρέψεις» το ένστικτο με την λογική σου, αφού «παίζονται» πολλά και στο παρασκήνιο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας, σε καλεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε σύγχυση. Επιπλέον, σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού χώρου σου.

Ταύρος
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και… εξαφανίσεις! Καλό είναι λοιπόν να μην ποντάρεις και τόσο στην λογική σου αλλά κυρίως στην διαίσθησή σου, αφού «τα φαινόμενα απατούν». Επιπλέον φαίνεται πως κάποιος/α «σε παίζει» αποκρύπτοντας βασικές αλήθειες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οξεία μεν αλλά περαστική αδιαθεσία, η οποία θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος. Επιπλέον, επειδή επηρεάζει και τα οικονομικά σου καλό είναι να αποφύγεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό «ζωηρεύει» την κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου η ευγενής άμιλλα θα εναλλάσσεται με τον κακώς εννοούμενο ανταγωνισμό.

Καρκίνος
Γενικά: Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενεργοποιούνται όλες οι εμπνεύσεις αλλά και η μυστική προστασία σου από τις κακοτοπιές. Αφέσου λοιπόν στα χέρια του «φύλακα-άγγελού» σου κι όλα θα πάνε καλά. Επιπλέον, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», που για να γίνει πρέπει πρώτα να το πιστέψεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», εντυπωσιάζοντας συμμάχους και ανταγωνιστές.

Λέων
Γενικά: Από την μια πλευρά, η Σελήνη στον Κριό σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου, αφού σε πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να υπάρξουν «τριβές» και αντιδικίες με άλλα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός συγγενή στα προσωπικά σου. Από την άλλη, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει και μάλλον πρέπει να τον… προτιμήσεις!

Παρθένος
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και καλό είναι να είσαι λιγότερο «αφελής», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν έξωθεν προτροπές που όσο πειστικές κι αν δείχνουν, κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, εδώ όμως είναι που χρειάζεται αμεσότητα κι όχι χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, είτε με τους άλλους, είτε με τον… εαυτό σου!

Ζυγός
Γενικά: Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά πρόσεξε μήπως υιοθετήσεις κάποιες πρακτικές, που δεν συνάδουν ούτε με την νομιμότητα, ούτε με την… τιμιότητα! Σε κάθε περίπτωση πάντως το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι στα… πολύ «επάνω του». Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τις συνεργασίες σου κι όσο καλά μπορεί να είναι τα πράγματα την μια στιγμή, τόσο… ανάποδα μπορεί να γυρίσουν την άλλη!

Σκορπιός
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε μια «μυσταγωγία». Επιπλέον, σε ωθεί «να δεις το ποτήρι μισογεμάτο», πρόσεξε όμως μήπως η καλή σου προαίρεση σε κάνει τελικά θύμα των καταστάσεων στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «φορτσάρεις» στην δουλειά σου, ώστε να καλύψεις το πλάνο σου μέσα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, κάτι που θα καταφέρεις σίγουρα αν γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε «φορτώνει» συναισθηματικά, κάτι μπορεί μεν να επιδράσει θετικά ως προς τις δημιουργικές προσπάθειες και τα «θέλω» σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στο ποθούμενο, ίσως όμως να «ανοίξει πληγές» στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας, μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που «κάτι κρύβουν» ενώ ανάλογα «θολό» είναι το τοπίο και στα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε ότι κι αν κάνεις να έχεις τα χέρια… μακριά από το πορτοφόλι σου!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να δράσεις άμεσα, ώστε να επιλύσεις μια σειρά από θέματα, είτε δικά σου, είτε των οικείων σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να ξεμπλέξεις ένα κουβάρι παρεξηγήσεων, πρόσεξε όμως μήπως «μαζί με τα χλωρά κάψεις και τα ξερά». Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από αναγκαίες εργασίες στο σπίτι. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τις συνεργασίες σου καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά είναι ανεδαφικές.

Υδροχόος
Γενικά: Αν θελήσεις να εργαστείς, τότε ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ακυρώσεις και αναβολές, οπότε είναι προτιμότερο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, αφήνοντας το… σύμπαν να τακτοποιήσει τις δουλειές σου!. Επιπλέον, αν προκύψει μια «μυστήρια» ενόχληση στην υγεία σου, να είσαι βέβαιος/η ότι πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό, που όταν «έρθεις στα ίσα σου» δεν θα έχει συνέχεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε έναν επικοινωνιακό «κρεσέντο», με τα πάνω του και τα κάτω του.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε θέλει έτοιμο είτε για να κυνηγήσεις μια μοναδική οικονομική ευκαιρία, είτε για να προασπίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να… βιαστείς περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αφήνοντας τελικά κάποιες αρνητικές εντυπώσεις ως προς τις ικανότητές σου. Ωστόσο η διαίσθησή σου είναι εκείνη που μπορεί τόσο να σε «ξελασπώσει», όσο και να σε οδηγήσει κατευθείαν στον στόχο.

astrology.gr