Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια απρόσμενη «ανακατωσούρα» στο σπίτι ή την οικογένειά σου.
Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τόσο τις μετακινήσεις σου, όσο και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση καλά θα κάνεις να την αποδεχθείς. Επιπλέον, είναι πιθανόν να «φουντώσει» η καταναλωτική σου διάθεση, μην βιαστείς όμως να αγοράσεις κάτι που μπορεί να σου προσφερθεί και ως δώρο. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει ένα έκτακτο έσοδο.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις πρακτικές αρετές σου ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η κτητικότητά σου, αφού μπορεί να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις στους άλλους. Εξ άλλου το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα εργασιακά αλλά και τα οικονομικά σου προσφέροντάς σου «διακριτές» ευκολίες, οπότε άσε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και δεν θα χάσεις!

Δίδυμοι
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία προάγει την κοινωνική σου ζωή και είναι πιθανόν να σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς ή απλά συγκροτούν μια διασκεδαστική παρέα. Επιπλέον σε κάνει μεν αρκετά πιο… επιπόλαιο/η αλλά και τυχερό/η στις επιδιώξεις σου, ίσως μάλιστα να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σου ζητά να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου, αφού είναι κρίμα να χάσεις το «πάρτι» εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας.

Καρκίνος
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει είτε μια απότομη μεταβολή στην ζωή σου, είτε κάτι ξαφνικό που θα σε «σοκάρει». Παράλληλα βέβαια και μπροστά στην όποια δυσκολία, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί να αναζητήσεις στήριξη και καταφύγιο στην οικογένειά σου. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα αλλά και να σου αποκαλυφθεί ένα προσωπικό μυστικό. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο ανανεώνει τις φιλίες σου και σου προσφέρει λύσεις μέσα από την ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανόν να σε φέρει ενώπιον προκλήσεων που θα σε βγάλουν μεν από την ησυχία σου αλλά η επιτυχής αντιμετώπισή τους θα προσθέσει πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Ίσως μάλιστα να τιμηθείς με μια διάκριση ή ένα πιο… χειροπιαστό όφελος. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία συμβάλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με πολλές γνωριμίες, που σίγουρα χρειάζονται… αξιολόγηση, ώστε να αποφύγεις τα «παράσιτα». Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ.

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ αν σκοπεύεις να ζητήσεις μια χάρη ή βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο, έχεις αυξημένες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου και μάλιστα εύκολα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό να διευθετήσεις ποικίλες υποθέσεις, αλλά ακόμη κι αν «χαθείς» κάπου προσωρινά, το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να μάθεις μια χρήσιμη τεχνική.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική ρήξη ή ανατροπή των ισορροπιών στην ζωή σου. Κατά τα άλλα όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε «εφοδιάζει» με τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι’ αυτό να… αισιοδοξείς! Επιπλέον, είναι πιθανόν να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να σου προταθεί ένα ταξίδι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί ή δραστική παρέμβαση σου, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια επερχόμενη ζημιά.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι για να γίνουν οι δουλειές σου σωστά, θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου. Επιπλέον, σε καλεί να «δέσεις» με τους σωστούς όρους μια συνεργασία, χωρίς ωστόσο να θεωρήσεις τα πράγματα οριστικά, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν διακυμάνσεις και εναλλαγές των δεδομένων. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός μυστικού αλλά και στην βελτίωση των οικονομικών σου, μέσω μιας «κρυφής» πηγής.

Τοξότης
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αναδεικνύει την… τύχη σου και προάγει την κοινωνική σου ζωή, ίσως μάλιστα γνωριστείς με ένα πρόσωπο που θα συμβάλλει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Μάλιστα, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε τροφοδοτήσει με άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους, ενώ εσύ θα… κάθεσαι! Επιπλέον, η ημέρα είναι πολύ καλή για την έναρξη μιας συνεργασίας. Ωστόσο, ενδέχεται να ασχοληθείς και με την υγεία ή την διατροφή σου με αφορμή μια μικρή, όσο και περαστική αδιαθεσία.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αναδεικνύει την… τύχη σου και προάγει την κοινωνική σου ζωή, ίσως μάλιστα γνωριστείς με ένα πρόσωπο που θα συμβάλλει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Μάλιστα, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε τροφοδοτήσει με άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους, ενώ εσύ θα… κάθεσαι! Επιπλέον, η ημέρα είναι πολύ καλή για την έναρξη μιας συνεργασίας. Ωστόσο, ενδέχεται να ασχοληθείς και με την υγεία ή την διατροφή σου με αφορμή μια μικρή, όσο και περαστική αδιαθεσία.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη όσο και αναγκαία φιλοξενία, είτε σε απρόβλεπτες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με γνωστούς ή συγγενικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η στον χειρισμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τόσο τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, όσο και γενικότερα τις προσωπικές υποθέσεις σου.

Ιχθύες
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα εργασιακά και τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια. Ωστόσο, με την Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο φυσικό «οίκο» σου, η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Προσπάθησε λοιπόν να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα και «σχολαστικές» λεπτομέρειες, που απλά θα σε καθυστερήσουν, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα.

astrology.gr