Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει «φτερά» και είναι βέβαιο ότι μπορείς να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου... παντού, πετυχαίνοντας μάλιστα πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.
Ωστόσο, ξέρεις κι εσύ ότι το δύσκολο είναι η «συντήρηση» της επιτυχίας και όχι μόνον το να πετύχεις κάτι που για κάποιους άλλους δείχνει ακατόρθωτο. Μην θέτεις λοιπόν μακροπρόθεσμους στόχους και φρόντισε να καρπωθείς άμεσα τα θετικά αποτελέσματα της δράσης σου. Παράλληλα ο ενεργός Κρόνος μπορεί να φέρει εμπόδια ή καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου.

Ταύρος
Γενικά: Μια οικογενειακή ένταση μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου, αλλά ακόμη κι αν πρόκειται για μια «χοντρή» παρεξήγηση, δεν θα έχει τελικά περαιτέρω συνέπειες. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σου ζητά να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες στο σπίτι σου και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, αυτοπροσώπως. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε θέλει πιο ολιγαρκή στις απαιτήσεις σου και φειδωλό στα έξοδά σου, αφού δεν αποκλείεται να προκύψει μια έκτακτη όσο και επιτακτική ανάγκη.

Δίδυμοι
Γενικά: Κατ’ αρχάς, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να αντεπεξέλθεις σε ένα πλήθος υποχρεώσεων που θα σε κουράσουν πολύ περισσότερο, αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, βάζοντας στο περιθώριο κάποια «υπερβολικά» αιτήματα ή ιδιοτροπίες των άλλων. Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, καλό θα ήταν να αρνηθείς. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να ταξιδέψεις και να εμπλουτίσεις άμεσα τις γνώσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να υπάρξουν προστριβές με συγγενικά σου πρόσωπα.

Καρκίνος
Γενικά: Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σου φορτώσει επιπλέον υποχρεώσεις στην δουλειά σου. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια έκτακτη ενίσχυση των οικονομικών σου, φαίνεται όμως δύσκολο είτε να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ό,τι πάρεις είτε να πάρεις το ρίσκο μιας αβέβαιης επένδυσης. Από την άλλη πλευρά, ίσως προκύψει μια σύγκρουση σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα ή βρεθείς στην «λεπτή» θέση να αποκρούσεις ένα αίτημα που δεν θες να ικανοποιήσεις.

Λέων
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σου προκαλέσει μια αδημονία ή έναν προσωρινό εκνευρισμό, με αποτέλεσμα κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες. Το «κλειδί» όμως, για να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις, καυγάδες κι απροσεξίες, που θα μπορούσαν να σου... χαλάσουν το ίματζ, είναι να στραφείς έγκαιρα σε ένα πεδίο δράσης που κατέχεις καλά, ώστε να εκτονώσεις δημιουργικά το περίσσευμα της ενέργειας σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε θέλει πιο «προσγειωμένο/η» στα προσωπικά σου.

Παρθένος
Γενικά: Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να πάρεις θέσεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που σίγουρα έχει και κάποιες κρυφές πτυχές. Κι εδώ είναι που η λογική σου θα σε βοηθήσει να τηρήσεις μια ακριβοδίκαιη στάση. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις που φαίνεται να σχετίζονται είτε με την δουλειά είτε με την υγεία σου. Επιπλέον, είναι πιθανόν να ασχοληθείς με μαστορέματα ή την αποκατάσταση μιας ζημιάς.

Ζυγό
Γενικά: Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δυσκολέψει τις μετακινήσεις σου και καλό είναι να προνοήσεις για κάθε ενδεχόμενο. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις και αντιδικίες στο φιλικό σου περιβάλλον, με αφορμή και αιτία κάποια πράγματα που δεν προχωρούν και κάποιος... επιτέλους πρέπει να αναλάβει δράση! Κι εδώ, αν δεν έχεις εσύ τα μέσα ή τον τρόπο για να το πράξεις, μπορείς να ενθαρρύνεις ή να «ρίξεις στο φιλότιμο» εκείνους που μπορούν, στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού.

Σκορπιός
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε έναν στόχο κι ίσως προς στιγμή να εγκαταλείψεις «μετέωρες» εκείνες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου που δεν «σε συναρπάζουν». Αυτό βέβαια μπορεί να εγείρει αντιδράσεις, από «αντιφρονούντες», οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «μάχες». Ωστόσο, μέσα από διεκδικήσεις θα διαπιστώσεις και «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να περιορίσεις τα έξοδα και τις αγορές σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο υπεύθυνο/η, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φορτωθείς με «αμαρτίες άλλων! Θέσε λοιπόν έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο αναζήτησης, είτε αυτό έχει να κάνει με σπουδές και την βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου είτε με ένα ταξίδι που θα σου προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες. Επιπλέον όμως, ίσως χρειαστεί να «συνεφέρεις» έναν γείτονα ή συγγενή, που βρίσκεται «εκτός εαυτού».

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον Κρόνο «παρόντα», οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και ίσως η προσωπική σου παρουσία αρκεί για να πετύχεις εύκολα και άμεσα αυτό που επιθυμείς. Επιπλέον, μπορεί να επιμεληθείς θεμάτων που σχετίζονται αφ’ ενός με την υγεία ή την διατροφή σου και αφ’ ετέρου με την καλύτερη οργάνωση των επαγγελματικών σχεδίων σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, έχοντας μάλιστα καλές πιθανότητες να κερδίσεις και κάτι παραπάνω από αυτά που υπολόγιζες!

Υδροχόος
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να παλέψεις για τα δικαιώματά σου. Κατ’ αρχάς, ενδέχεται να πληγωθείς από την συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου, ενώ είναι πιθανόν να προκύψει μια διαφωνία με έναν συνεργάτη σου. Από την άλλη πλευρά όμως, οι συνθήκες ευνοούν την δρομολόγηση μια προσωρινής συνεργασίας «ειδικού σκοπού». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος δημιουργεί «στενόχωρες» καταστάσεις στις φιλίες σου.

Ιχθύες
Γενικά: Παρότι είναι Κυριακή, ο ενεργός Κρόνος σε... παραπέμπει σε δουλειές και καθήκοντα που δεν μπορούν να περιμένουν, με συνέπεια να περιοριστεί αισθητά ο ελεύθερος χρόνος σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί στην ανάληψη δυναμικών πρωτοβουλιών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτες καταστάσεις είτε στην δουλειά σου είτε σε σχέση με την υγεία σου Σε κάθε περίπτωση πάντως, εσύ δεν έχεις παρά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να βάλεις τον... κάθε κατεργάρη στον πάγκο του!

astrology.gr