Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Η μεγάλη δημοσκόπηση για λογαριασμό του EviaTop: ΜΕΡΟΣ Γ΄ - Η πρόθεση ψήφου για βουλευτές στους πιθανούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ

Στο τρίτο μέρος της μεγάλης δημοσκόπησης για λογαριασμό του EviaTop  οι ερευνητές «απομόνωσαν» τους ψηφοφόρους που δήλωσαν ότι είναι σί...

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να σε κάνει «είδος προς εκμετάλλευση».
Εσύ όμως «κάνε το καλό και ρίξ ‘το στο γιαλό»! Μπορείς φυσικά και να περιορίσεις τις εξωτερικές σου δράσεις και να επικεντρωθείς περισσότερο στις εσωτερικές σου ανάγκες. Αν μάλιστα έχεις κάποια καλλιτεχνική κλίση, θα έχεις μια χρυσή ευκαιρία να την εκφράσεις. Παράλληλα βέβαια, ενδέχεται να προκύψει ένα νομικό ζήτημα με τα περιουσιακά ή το σπίτι σου.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να ενθαρρύνει την εκδήλωση ανθρωπιστικών τάσεων, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανάλογο αντικείμενο. Από την άλλη πλευρά όμως, άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε «παραμυθιάζουν» και εκείνο που πρέπει να εξακριβώσεις είναι αν αυτό γίνεται με καλή πρόθεση ή όχι. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει διαφορές με γνωστούς/ες ή συγγενείς, ίσως μάλιστα να δεχθείς μια επίθεση που ξεπερνά τα όριά σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου προσφέρει μια «τιμητική» διάκριση, που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως μήπως σε παρασύρει σε ανεδαφικές αναζητήσεις ή σε κάνει πολύ πιο εύπιστο/η σε «ταξίματα» χωρίς αντίκρισμα. Αντίθετα, δείχνει πολύ πιο ασφαλές και αντιπροσωπευτικό το να καλλιεργήσεις τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να προκύψει και μια επιτακτική οικονομική ανάγκη ή να σου ζητηθούν πράγματα που θα «σε βγάλουν από τα ρούχα σου»!

Καρκίνος
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να υπερασπιστείς το δίκιο, είτε πρόκειται για το δικό σου είτε όχι. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να «ξεφύγεις» από την μίζερη πραγματικότητα, ταξιδεύοντας (και) με την δύναμη της φαντασίας σου. Επιπλέον, σε καλεί να εντρυφήσεις σε γνωστικά αντικείμενα που έχουν για κέντρο τους τον άνθρωπο ή σχετίζονται με ανεξήγητα φαινόμενα. Ωστόσο, ως προς τις πιο πρακτικές ενασχολήσεις σου υπάρχει ο κίνδυνος είτε να λαθέψεις είτε να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης.

Λέων
Γενικά: Σήμερα ίσως νιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις ή να χαρίσεις κάτι σε ένα πρόσωπο που δείχνει να περνά δύσκολα. Μπορεί ωστόσο να γίνεις κι εσύ αποδέκτης ενός δώρου. Παράλληλα όμως, ως προς τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου, η Σελήνη στους Ιχθύς σου θυμίζει ότι από την στιγμή που κινείσαι και δρας σε έναν κόσμο που έχει για «θεό» του το χρήμα, θα συναντάς άτομα που κάνουν οτιδήποτε αθέμιτο για να το αποκτήσουν. Παράλληλα, ενδέχεται να αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σου.

Παρθένος
Γενικά: Ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το μόνος/η σου, αφού με την Σελήνη στους Ιχθύς να επηρεάζει τις συνεργασίες σου, αν ποντάρεις σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να μείνεις με τις υποσχέσεις. Αν μάλιστα αρχίσει να σε «πολιορκεί» κάποιος/α, επίμονα, σίγουρα κρύβει κάτι διαφορετικό από αυτό που δηλώνει κι ίσως επιδιώκει να σε παγιδεύσει. Παράλληλα, είναι πιθανό να εμπλακείς σε μια διαμάχη με «αντιφρονούντες» αλλά και με φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, που αυθαιρετούν ή δεν πράττουν σύμφωνα με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Ζυγός
Γενικά: Μια οξεία διαμάχη μπορεί να σε «βγάλει από τα νερά σου». Παράλληλα βέβαια, φαίνεται να έχεις κατακλυστεί από ένα «κύμα» αισιοδοξίας και ρομαντισμού, κάτι που δεν σε βοηθά να δεις καθαρά την πραγματικότητα. Αν όμως αυτό είναι κάπως... ανησυχητικό για σένα, μπορεί να συμβάλλει θετικά, όταν έχεις να κάνεις με κάποιον/α που τα βλέπει όλα «μαύρα», αφού δίπλα σου θα αναθαρρήσει. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή οπουδήποτε αλλού μπορείς να βρεις την ηρεμία σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής ακόμη και με το τίποτα, ενώ προάγει την δημιουργικότητά σου και αναδεικνύει τις εμπνεύσεις σου. Σε πιο πρακτικά θέματα όμως που έχουν να κάνουν είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα είτε με επενδυτικά ζητήματα μπορεί να σηματοδοτεί την πλήρη άγνοιά σου για όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Επιπλέον, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο σε ωθεί να διαδώσεις τις ιδέες σου αλλά και να κριτικάρεις κάποιους/ες με οξύ τρόπο.

Τοξότης
Γενικά: Η αποκάλυψη ενός μυστικού μπορεί να σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα», εκείνο όμως που θα πρέπει να σε ανησυχεί περισσότερο είναι οι ενδεχόμενες ασάφειες μιας περιουσιακής υπόθεσης, αφού κάποιος/α επιχειρεί να σου ρίξει «στάχτη στα μάτια»! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να απαλύνεις εντάσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του έναν πιο «ατμοσφαιρικό» χαρακτήρα. Παράλληλα, μια οικονομική διαφωνία μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις γι’ αυτό μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Δήμητρα απέναντί σου σε παραπέμπει σε μια «αδόκιμη» συνεργασία, η οποία θα προκαλέσει αντιδράσεις, με συνέπεια να γίνετε «μαλλιά κουβάρια» με όσους/ες θεωρήσουν ότι θίγονται. Όσον αφορά δε στις υπόλοιπες συναλλαγές σου, δεν θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη, αν δεν επιστρατεύσεις την διαίσθησή σου, αφού η λογική σου «κάνει νερά». Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε λάθη, αβλεψίες, ακυρώσεις ραντεβού αλλά και στην εξαφάνιση εγγράφων, αντικειμένων ή αρχείων που χρειάζεσαι άμεσα.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς να επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου, το πιο εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς είτε να χαράξεις την οικονομική σου πολιτική πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε ας μην τρέφεις αυταπάτες! Μπορείς ωστόσο να χαρίσεις κάτι, ευφραίνοντας και εμψυχώνοντας αυτόν/ην που το έχει περισσότερο ανάγκη. Παράλληλα, στα εργασιακά σου φαίνεται να επικρατεί μεγάλη αναστάτωση με αιτία ένα νομικό ζήτημα και δεν αποκλείεται να σε «πάρουν τα σκάγια», είτε εμπλέκεσαι προσωπικά είτε όχι.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αξιοποιήσεις την δύναμη της ευχής, αφού το σύμπαν «ακούει» και θα ανταποκριθεί, όταν έρθει η ώρα. Επιπλέον, σου επιτρέπει να αποτραβηχτείς από οτιδήποτε σε «λερώνει» αλλά και να κρύψεις τις αδυναμίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν παύει να σε «βομβαρδίζει» με σχέδια κι ελπίδες που ως προς το πρακτικό μέρος τους κινούνται στην σφαίρα της ουτοπίας! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην «ενοχλητική» δημοσιοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων σου.