Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Έριδας τεστάρει την ετοιμότητα και τις ικανότητές σου στην διαχείριση κρίσεων, αναθέτοντάς σου ποικίλες κι επίπονες «αποστολές».
Το πεδίο δράσης σου μπορεί να είναι από τη δουλειά σου, μέχρι την προστασία σου από ποικίλους... ενοχλητικούς όσο και μικροσκοπικούς «εισβολείς». Επιπλέον, αν δεν τα πας καλά με την τεχνολογία, απευθύνσου στους ειδικούς. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα κύρους, που έχουν την πρόθεση να συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου.

Ταύρος
Γενικά: Μια νομική υπόθεση με αρκετές κρυφές πτυχές μπορεί να σε αναστατώσει ή να σε βάλει να... τρέχεις και να μην φτάνεις! Ίσως πάλι να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου, προερχόμενες μάλλον από κάποιον λιλιπούτειο «εχθρό». Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μικρά τεχνολογικά μυστικά, απλουστεύοντας κατά πολύ την καθημερινότητά σου. Τα καλά νέα πάντως έρχονται από τον Ερμή στον Λέοντα που ευνοεί τα επαγγελματικά σου αλλά και τα σχέδιά σου για αναβάθμιση του χώρου σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Έριδας μπορεί να προκαλέσει κάποια «σκαμπανεβάσματα» στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να σχετίζεται με αυτά και κάποιος/α φίλος/η που σε παρασύρει σε «αδόκιμες» επιλογές. Επιπλέον, πιθανόν να ξεσπάσει μια ένταση με έναν σύλλογο ή συνδικαλιστικό φορέα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο σε ένα όμορφο ταξίδι, ενώ δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει τις εναλλακτικές που χρειάζεσαι, αρκεί να «επικοινωνήσεις» τις σκέψεις και τις προθέσεις σου σε πρόσωπα που σε αγαπούν.

Καρκίνος
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Έριδας σκοπεύει να δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σου, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα η καθημερινότητά σου μπορεί να θυμίσει... στρατόπεδο! Πάντως, αν δεις ότι δε βγάζεις άκρη, μην επιμείνεις στις διαβουλεύσεις, αφού δε θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Επιπλέον, ποικίλα τεχνικά προβλήματα θα σε «μυήσουν» με το ζόρι στον κόσμο της τεχνολογίας, υπάρχει ωστόσο και η λύση των ειδικών. Από την άλλη πλευρά βέβαια, στον καθαρά οικονομικό τομέα μπορεί να ωφεληθείς από τις γενικότερες εξελίξεις.

Λέων
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σου έχει τον τρόπο να σε «ξελασπώσει» μέσα από μια συνεργασία ή συμφωνία, μάλιστα σε αυτήν τη φάση ίσως είναι σκόπιμο να ακούς περισσότερο τους άλλους. Παράλληλα, όμως, το τετράγωνο Άρη-Έριδας σε ωθεί να επικεντρωθείς σε παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται στη δουλειά σου και μπορεί να σε βλάψουν. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι είσαι επιρρεπής σε τεχνικές βλάβες και εργατικά ατυχήματα, εκείνο όμως που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι μια ενδεχόμενη προσβολή από ένα επιθετικό μικρόβιο.

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Έριδας σε θέλει σε θέση μάχης, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις, που έχουν να κάνουν είτε με υποθέσεις των φίλων σου είτε με ένα δικό σου οικονομικό ζήτημα. Να θυμάσαι ακόμη ότι αυτήν την περίοδο η υγεία σου είναι εξαιρετικά ευαίσθητη. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις και τα «τυχερά» σου, ίσως μάλιστα ο Ερμής στον Λέοντα να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός πολύτιμου μυστικού ή σε μια μυστική συμφωνία που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Έριδας συμβάλλει στην εξάντληση της υπομονής σου, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσεις μάλλον επιθετικά όποιον/α ή ό,τι θεωρείς ότι παραβιάζει τα όριά σου, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Η ημέρα λοιπόν αναμένεται να έχει αρκετές εντάσεις, μηδέ εξαιρουμένων κάποιων σωματικών ενοχλήσεων, που τα αίτια τους ανιχνεύονται με... μικροσκόπιο! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα δείχνει πρόθυμος να σε αποζημιώσει μέσω μιας προσωπικής επιτυχίας ή διάκρισης.

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Έριδας «πασχίζει» να ταράζει την ηρεμία σου με κάθε τρόπο, ξεκινώντας ίσως από μια απρόσμενη συμπεριφορά γνωστού ή συγγενή ή μια σύγκρουση με ακραία χαρακτηριστικά στον χώρο της εργασίας σου. Ακόμη ενδέχεται να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό τεχνικό πρόβλημα και καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι «τυφλά» την ψηφιακή τεχνολογία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα σου προσφέρει κοινωνικά και επαγγελματικά πλεονεκτήματα, ικανά να σε κάνουν να ξεχάσεις κάθε «αναποδιά».

Τοξότης
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Έριδας δημιουργεί νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, αναγκάζοντάς σε να αναπροσαρμόσεις την πολιτική σου. Και με τον Κρόνο να σε επηρεάζει συνολικά, δεν αποκλείεται να κληθείς να πληρώσεις τα σπασμένα άλλων ή να προκύψουν έντονες διαφωνίες για τον χειρισμό μιας υπόθεσης που -κακώς- ανέλαβες να διεκπεραιώσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα σου προσφέρει εκείνα τα «κονέ» που θα σε βοηθήσουν να βρεις εναλλακτικές λύσεις και βοήθειες σε ό,τι σε απασχολεί.

Αιγόκερως
Γενικά: Η αθέτηση των όρων μιας συμφωνίας είναι βέβαια για σένα «κόκκινο πανί», ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι που θίγει το φιλότιμό σου. Ωστόσο, με το τετράγωνο Άρη-Έριδας, αν η κατάσταση «ξεφύγει», μπορεί να κάνεις και ζημιές που δεν διορθώνονται εύκολα, κάτι που δεν ισχύει μόνον για τις σχέσεις σου, αλλά και για καθαρά τεχνικά ζητήματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάποιες αλλαγές ή εναλλακτικές, που φαίνεται να σε συμφέρουν οικονομικά.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αναδείξεις τα προσόντα σου και να διακριθείς κοινωνικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να «βγουν στην φόρα» και κάποιες «αμαρτίες» σου, αφού τίποτα δεν μένει κρυφό. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Έριδας μπορεί να συμβάλλει σε αναταράξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, αν όμως ψάχνεις για δουλειά, τότε θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Επιπλέον, μπορεί να προκληθεί μια σημαντική ζημιά στον εξοπλισμό σου, γι’ αυτό πρόσεξε τους χειρισμούς σου.

Ιχθύες
Γενικά: Φαίνεται πως οι διαπροσωπικές σχέσεις σου μπορεί να διαταραχθούν με αφορμή κι αιτία κάποιες λεπτομέρειες που αποκτούν πρωτεύουσα σημασία. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Έριδας θέλει να σε... μυήσει στην αντιμετώπιση λοιμώξεων, γι’ αυτό καλό είναι να «ξεσκονίσεις» τις ιατρικές σου γνώσεις αλλά και να εξαλείψεις προσεκτικά κάθε πιθανή μολυσματική εστία, ώστε να προστατέψεις τον εαυτό σου και τους δικούς σου ανθρώπους από ενδεχόμενους κινδύνους. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα σου δίνει πλεονέκτημα στα εργασιακά σου.