Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και να ανανεωθείς μέσα από πρωτότυπες δράσεις.
Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου αλλά και να επιμεληθείς πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές συνταγές. Ακόμη, ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, φτάνοντας στην «πηγή» μιας ευαισθησίας που σε προβληματίζει.

Ταύρος
Γενικά: Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναβιώνοντας ενδιαφέροντα κι ενασχολήσεις μιας άλλης εποχής. Ίσως λάβεις κι ένα μήνυμα που θα σου θυμίσει πολλά ή συναντηθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί σε μάλλον «εξεζητημένες» αγορές αλλά μπορεί να σου φέρει και μια ευχάριστη έκπληξη. Επιπλέον μην «κολλάς» σε καταστάσεις που σε ξενίζουν αρχικά, αφού συχνά τα οφέλη έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις!

Δίδυμοι
Γενικά: Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά πάνω απ’ όλα σε θέλει «εντός των τειχών», αφού η καλοπέρασή σου είναι συνυφασμένη με μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες ιδιαίτερες συγκινήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες «ρετρό» τάσεις ή να αναβιώσεις την παράδοση με έναν τρόπο που θα αρέσει σε πολλούς/ες. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πιο κοντά σε ιδιαίτερα και ξεχωριστά άτομα.

Καρκίνος
Γενικά: Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά πάνω απ’ όλα σε θέλει «εντός των τειχών», αφού η καλοπέρασή σου είναι συνυφασμένη με μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες ιδιαίτερες συγκινήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες «ρετρό» τάσεις ή να αναβιώσεις την παράδοση με έναν τρόπο που θα αρέσει σε πολλούς/ες. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πιο κοντά σε ιδιαίτερα και ξεχωριστά άτομα.

Λέων
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση των επαφών και του κοινωνικού σου κύκλου, ιδιαίτερα με άτομα που «φέρουν» κάτι το ξεχωριστό. Ακόμη είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ ίσως και να αποκτήσεις κάτι που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για σένα κι ας μην κοστίζει τίποτε. Μπορείς φυσικά κι εσύ να κερδίσεις τους άλλους με τα δώρα ή τις προσφορές σου.

Παρθένος
Γενικά: Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια εκδήλωση με παραδοσιακό ύφος αλλά επιπλέον σε καλεί να προτάξεις το συναίσθημα και τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και περίθαλψη ατόμων που «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα». Όσον αφορά δε στις αναζητήσεις σου, καλό είναι να τις «μπολιάσεις» με κάποιες παραδοσιακές τεχνικές ή προσεγγίσεις. Παράλληλα όμως, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να αξιοποιήσεις οικονομικά και επαγγελματικά τις νέες γνωριμίες σου.

Ζυγός
Γενικά: Μια απροσδόκητη εξέλιξη μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου, ιδιαίτερα αν νικήσεις τους ενδοιασμούς σου και «αφεθείς» στις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Επιπλέον, ένα ταξίδι θα σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει να παλινδρομείς συναισθηματικά αλλά και να προσπαθείς να φέρεις καταστάσεις του «χθες» στο σήμερα κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι το να μην εγκλωβιστείς ξανά σε εξαρτήσεις και κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Σκορπιός
Γενικά: Ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει πιο… ιππότη και σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς αλλά και να αναβιώσεις κάποια παλιά σου ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα βρεθείς σε ένα μέρος παρέα με φίλους/ες ή λάβεις μια είδηση που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όμορφες μνήμες. Επίσης, σε κάθε περίπτωση η βοήθεια και η συμβουλή ενός «πρεσβυτέρου» θα έχει αποφασιστική σημασία. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σου φέρει ένα απρόβλεπτο έσοδο αλλά και να σε ευνοήσει επαγγελματικά.

Τοξότης
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να κινηθείς «αντισυμβατικά» στους γύρω σου ή να κυνηγήσεις την έκπληξη και κάτι το «εξωτικό» αλλά από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Χείρωνας σε θέλει πιο… παραδοσιακό/η στις επιλογές σου, οπότε μάλλον πρέπει να «παντρέψεις» αυτές τις δύο τάσεις! Επιπλέον, ευνοείται κάθε προσπάθεια σου να βελτιώσεις τις συνθήκες τις διαβίωσης σου, είτε πρόκειται για κινήσεις που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, είτε για την σύσφιξη των οικογενειακών σου σχέσεων.

Αιγόκερως
Γενικά: Από την μια πλευρά, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή την δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια επίσκεψη που θα ταράξει τα «λιμνάζοντα ύδατα» στην ζωή σου, με ότι συνεπάγεται αυτό. Από την άλλη, ο ενεργός Χείρωνας σου προσφέρει την εναλλακτική μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού με παραδοσιακό «χρώμα» αλλά και με κάποιες φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές. Μπορεί ακόμη να λάβεις μια είδηση ή ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό.

Υδροχόος
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι «βούτυρο στο ψωμί σου», ιδιαίτερα σε σχέση με τις καινοτομίες και τις αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις, ίσως όμως να σε κάνει και πιο «κυνικό/η» απέναντι σε πρόσωπα που «υποφέρουν» από συναισθηματικές αδυναμίες κι εξαρτήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου ή στο να λάβεις δώρα που θα σε συγκινήσουν, «παίζει» ωστόσο δυνατά το ενδεχόμενο να λάβεις κι ένα οικογενειακό βοήθημα η να βρεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Ιχθύες
Γενικά: Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να δημιουργήσεις μια πιο ενωτική ή «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα σου, είτε κινηθείς εντός, είτε εκτός «έδρας»! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκε αλλά τώρα έχει όλες τις προοπτικές για να πετύχει. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ευνοεί τα οικονομικά σου, όπου ίσως δοκιμάσεις μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ ο «άνεμος αλλαγής» που πνέει μπορεί να αποτυπωθεί και στο σπίτι σου.

astrology.gr