Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Όσο κι αν προσπαθείς να δυσκολέψεις τα πράγματα από μόνος σου, επιμένοντας εγωιστικά στις απόψεις σου, υπάρχουν δίπλα σου κάποια πρόσωπα, πρόθυμα να σου προσφέρουν τις λύσεις που ζητάς «στο πιάτο»!
Άφησε λοιπόν το τετράγωνο Ήλιου-Δία να σε… ευεργετήσει και ιδίως μην κλείνεις την πόρτα σε προτάσεις που θα σε ωφελήσουν. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξει μια καταφανής πρόοδος στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί είτε με ένα κλίμα χαράς και ομοψυχίας, είτε με επεκτατικές αλλαγές στον χώρο σου.

Ταύρος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ήλιου-Δία να παραπέμπει σε ευχάριστες καταστάσεις, η ημέρα σου μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά, ιδιαίτερα σε σχέση με επαφές ή μετακινήσεις που θα προσθέσουν «χρώμα» στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε χαροποιήσει και θα αλλάξει «άρδην» το κλίμα. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να εκπαιδευτείς σε μια τεχνική. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου ή να απαλλαγείς από κάποια «ενοχλητικά» καθήκοντα.

Δίδυμοι
Γενικά: Τόσο η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όσο και το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε καλούν να ξεχάσεις βάσανα και σκοτούρες, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σε πιο κοινωνικές και διασκεδαστικές δράσεις. Κι επειδή η τύχη έχει τον πρώτο λόγο, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα… τερτίπια της! Επιπλέον φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σου δίνει μια χαρά από εκείνες που δεν έρχονται κάθε ημέρα. Παράλληλα, ευνοούνται τα οικονομικά σου, ενώ στην καριέρα σου θα κάνει την εμφάνισή του ο «φύλακας-άγγελός» σου.

Καρκίνος
Γενικά: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου και ο Δίας στον Ζυγό σου δίνουν «πόντους» σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο με συνέπεια πολλά από εκείνα που επιζητάς να γίνουν αβίαστα κι εύκολα, είτε μετά από δικές σου πρωτοβουλίες, είτε με την βοήθεια της τύχης. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, αναμένονται χαρές στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να αποκρύψεις κάθε ελάττωμα ή ενοχλητική λεπτομέρεια.

Λέων
Γενικά: Με το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί μεν να αυξηθεί κατά τι η… αμετροέπειά σου, η ουσία όμως είναι ότι θα περάσεις καλά και η ψυχολογία σου θα ανέβει στα ύψη. Ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι ή να συμμετάσχεις σε ένα «πανηγυρικό» κλίμα. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα αν επικοινωνήσεις τις προθέσεις σου κι αποφασίσεις να μοιραστείς με τους άλλους τις έγνοιες και τους προβληματισμούς σου. Παράλληλα, βέβαια μπορεί να μαθευτεί και κάτι προσωπικό που θα προτιμούσες να μείνει κρυφό.

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Δία συμβάλλει θετικά στα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να… αφήσεις κατά μέρος τις επιφυλάξεις σου! Επιπλέον, μην κρατάς ως «επτασφράγιστο μυστικό» τις προθέσεις ή τους προβληματισμούς σου, αντίθετα είναι βέβαιο πως θα ωφεληθείς από την δημοσιοποίησή τους.  Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αξιόλογους ανθρώπους, που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην προώθηση των σχεδίων σου και την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Ζυγός 
Γενικά: Γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σου σταθούν, ακόμη κι αν δεν σε… ξέρουν! Σε αυτό βέβαια μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ αν μοιραστείς τους προβληματισμούς σου, αφού η δημοσιοποίηση των όποιων θεμάτων σου θα απλουστεύσει κατά πολύ την διαδικασία επίλυσής τους. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Δία συμβάλλει σε διακρίσεις αλλά και επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου «κλείνει» τα μάτια μπροστά σε κάθε τι το δυσάρεστο ή αντιαισθητικό.

Σκορπιός
Γενικά: Αν ψάχνεις για κάποιο «στήριγμα», είναι πιο πιθανό να το βρεις στους… ξένους ή το εξωτερικό! Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από την συμπτωματική αποκάλυψη ενός μυστικού. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε διευκολύνει στο να διαδόσεις το έργο και τις ιδέες σου, ενώ αυξάνουν τις πιθανότητές σου για ένα ενδιαφέρον ταξίδι ή μια επιμορφωτική δραστηριότητα. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν έχεις να κρύψεις κάτι το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρεις, οπότε είναι προτιμότερο να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα δημοσιοποιώντας το «λάθος» σου.

Τοξότης
Γενικά: Είτε θέλεις να «το γλεντήσεις» είτε να απαλύνεις τον… πόνο σου, ένας φίλος ή μια φίλη είναι το καταλληλότερο «αποκούμπι» σου. Επιπλέον θα ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να «ανοίξεις» το σπίτι σου, σε περισσότερο κόσμο, αφού ο Ποσειδώνας στον 4ο φυσικό «οίκο» σου έχει και τα «τυχερά» του. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίλυση κάθε οικονομικού θέματος που σε απασχολεί κι αν ψάχνεις για χρηματοδότες θα τους… βρεις!

Αιγόκερως
Γενικά: Όλα συνηγορούν σε μια διάκρισή σου ή σε ευκολίες που θα απλουστεύσουν κατά πολύ την ζωή σου! Ίσως μάλιστα να συναντήσεις ένα «σημαίνον» πρόσωπο που ο λόγος του είναι καταλυτικός για την θετική έκβαση μιας υπόθεσής σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και «όμορους» στόχους. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να αποκαταστήσει κάθε «ζημιά» που έχει γίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είτε με μια ουσιώδη αλλαγή κλίματος, είτε μέσα από μια νέα πρόταση.

Υδροχόος
Γενικά: Την ίδια στιγμή που ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε εμψυχώνει κάνοντας «αόρατες» τις όποιες ελλείψεις σου στο υλικό πεδίο, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία φροντίζει ώστε να έχεις στην απόλυτη διάθεση σου εκείνες τις κοινωνικές επιλογές που θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα. Καλό είναι λοιπόν να βγεις από το «καβούκι» σου, αν μάλιστα ταξιδέψεις, ακόμα καλύτερα! Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει μια αναπτυξιακή τάση στα εργασιακά σου κι αν σου γίνει μια πρόταση, εξέτασέ την με θετικό πνεύμα.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στους άλλους.
Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενδέχεται να διαμορφώσει μια «ασυνήθιστη» καθημερινότητα γεμάτη από απρόοπτα και «εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα». Καλό είναι λοιπόν να προσαρμόσεις τις κινήσεις αλλά και την ψυχολογία σου, θεωρώντας απολύτως… φυσιολογικά τα «τρελά και περίεργα» που συμβαίνουν, ένα μέρος των οποίων μάλιστα μπορεί να σου αφήσει για «κληρονομιά» και κάποια ευδιάκριτα κέρδη ή οφέλη.