Evia Top: Τι λένε τα άστρα γι σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα γι σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει πανέτοιμο/η για να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις.
Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο τονίζει την ανάγκη σου να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στο σπίτι σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να προβείς σε ανάλογες ενέργειες και στη δουλειά σου, όπου φαίνεται να απαιτείται η συνδρομή ειδικευμένου προσωπικού.

Ταύρος
Γενικά: Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν πολλές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από τη λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητα αλλά και τη δουλειά σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο ίσως συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις είτε για να κλείσεις μια συμφωνία εξ αποστάσεως. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών αλλά και με την υγεία σου. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, μέσω ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των δυνατοτήτων σου και την συνειδητοποίηση του πολύτιμου ρόλου σου σε μια συλλογική προσπάθεια, αρκεί να φανείς λίγο πιο τολμηρός/η!

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει στις «επάλξεις», ωστόσο πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις την γνώμη κάποιων ειδικών. Ίσως μάλιστα να μην μπορέσεις και να πράξεις διαφορετικά, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να συσσωρευτούν τεχνικές αναγκαιότητες που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος σου. Επιπλέον, καλείσαι να διευθετήσεις τις εργασιακές σχέσεις σου, μένοντας μακριά από συναισθηματισμούς, που σε αυτήν την φάση δεν ωφελούν.

Λέων
Γενικά: Οι ουρανοί «απαιτούν» να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην εργασία σου κι ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην εξομάλυνση ενός θέματος υγείας, ύστερα από μια αγωγή ή μια χρήσιμη συμβουλή που θα λάβεις. Επιπλέον, ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με ιατρούς ή θεραπευτές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Παρθένος
Γενικά: Οι συνθήκες ευνοούν κοινωνικές συναθροίσεις και συζητήσεις με φίλους/ες, που φαίνεται ότι μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί, παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές αλλά και την τεχνογνωσία που χρειάζεσαι. Ανάλογες βοήθειες ίσως λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Κριό σου συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός/η στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου, αφού δεν θέλει και πολύ να γίνει η «ζημιά»!

Ζυγός
Γενικά: Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να βάλεις μια τάξη στην δουλειά σου, μοιράζοντας αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από πρακτικά θέματα, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, ώστε να σταματήσει κάθε... μουρμούρα! Κι αν δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμη με τα καλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το πράξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα -κι ίσως μια αναστάτωση- στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Σκορπιός
Γενικά: Σήμερα φαίνεται πως θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου φέρει μια περαστική αδιαθεσία, που όμως θα επιδεινωθεί, αν εσύ επιμείνεις να πηγαίνεις κόντρα στην φυσική σου κατάσταση.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σου συνιστά να «μην παίζεις με την φωτιά» μεταφορικά και κυριολεκτικά, παράλληλα όμως μπορεί να σου δώσει την προωθητική δύναμη για να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση ή έναν μοναδικό «άθλο»! Σε κάθε περίπτωση, πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα αλλά και από τις ειδικές γνώσεις που διαθέτεις πάνω στο αντικείμενό σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου αλλά και να καλύψεις πρακτικές ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Αιγόκερως
Γενικά: Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν στην εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι σε αυτήν την φάση το «κλειδί» της επιτυχίας σου δεν το κρατούν μόνον ισχυροί και «μεγαλοσχήμονες» αλλά κυρίως κάποια μεσαία στελέχη ή υπάλληλοι με ειδικές γνώσεις και... φιλότιμο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σου συνιστά να εκτονώσεις το περίσσευμα της ενέργειάς σου με γυμναστική ή «εργασιοθεραπεία» στο σπίτι.

Υδροχόος
Γενικά: Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο ίσως σε ωθήσει να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό θα σε «βομβαρδίσει» με πληροφορίες που είναι εύκολο να σε... αποπροσανατολίσουν!

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες κινούνται στο ίδιο «μήκος κύματος» με σένα και να μη χάσεις τον χρόνο σου σε αντιδικίες που δεν οδηγούν πουθενά. Επιπλέον, φρόντισε να οργανώσεις τις δραστηριότητές σου, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα η πολιτική του «παίζω και μαθαίνω» να είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την περίπτωσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο, τελικά όμως μπορεί να δικαιωθείς, αποκομίζοντας ένα σημαντικό κέρδος.

astrology.gr