Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητα σου.
Ωστόσο, η Αφροδίτη στους Διδύμους οδηγεί τα βήματά σου και σε «πονηρές» ατραπούς, με πιθανή συνέπεια να «μπλέξεις» με καταστάσεις δύσκολες στην διαχείρισή τους. Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα ίσως «γεννήσει» κάποιες αμφιβολίες ή δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή την ανακίνηση ενός περιουσιακού θέματος. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα οικονομικό θέμα είναι τελικά πολύ πιο σύνθετο, αφού εμπλέκονται κάποια «μεγάλα» συμφέροντα. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στην ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που… δεν σε αφορούν πια! Επιπλέον όμως, ευνοεί την διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή γενικότερα την ενασχόληση σου με μυστήρια αινίγματα κλπ. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να «αμυνθείς» απέναντι στις απαιτήσεις ενός γνωστού ή συγγενή σου.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου, ενώ αναμένεται να αυξήσει κατακόρυφα τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να μην βιαστείς να ξοδευτείς για κάτι, που σύντομα θα αποδειχθεί ότι ήταν αχρείαστο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου μπορεί να είναι «στημένες» ή να υπαγορεύονται από πάθη και αντιζηλίες. Πρόσεξε ακόμη την διατροφή σου, αποφεύγοντας ιδίως τα «βρώμικα»!

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν αρκετά έκτακτα περιστατικά. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο θα συμβάλλει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ενδέχεται να δράσει καταλυτικά στις σχέσεις και τις φιλίες σου κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την «ένοχο» αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε παραπέμπει σε ένα νέο ξεκίνημα, ίσως όμως να συμβάλλει και σε μια κυκλοθυμία, που θα προβληματίσει τους άλλους. Επιπλέον, στην καθημερινότητα σου ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή αδιέξοδο που θα σε «καθηλώσει». Το σωστό ωστόσο θα ήταν να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση, αφήνοντας πίσω σου ότι σε πίκρανε. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να φυλαχτείς από ύπουλες «μαχαιριές, ενώ μπορεί να σου φέρει κι ένα οξύ αλλά περαστικό θέμα υγείας.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να επηρεάσει την φυσική σου κατάσταση, δίνοντάς σου μια καλή αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου σε θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση ή ένα σχετικά «βαρύ» βίωμα. Στον αντίποδα έχεις να ωφεληθείς πολλά από εσωστρεφείς δραστηριότητες (διάβασμα, έρευνα κλπ). Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα ίσως συμβάλλει σε «αψιμαχίες» και εντάσεις μεταξύ φίλων και γνωστών.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα αυξάνει την δυναμική σου στον επαγγελματικό στίβο και οφείλεις να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με την βούληση σου να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ανανεώνει τον κύκλο των φιλικών επαφών-γνωριμιών σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με ένα εγχείρημα σου που απευθύνεται στην κοινωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αξιοποιήσεις τις επαφές σου ώστε να μάθεις όλα εκείνα που θα… έπρεπε να γνωρίζεις! Ίσως βέβαια να σου εκμυστηρευτούν και κάτι δυσάρεστο ή «ενοχλητικό» σε σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα αυξάνει την «δίψα» σου για γνώσεις κι ίσως μπεις σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο θα συμβάλλει στην αύξηση των μετακινήσεων σου και θα εντείνει την επικοινωνία σου, προς κάθε κατεύθυνση. «Παίζουν» ωστόσο και θέματα υγείας που ζητούν την λύση τους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να ψάξεις για «μυστικά και ντοκουμέντα» που σχετίζονται κυρίως με τα εργασιακά σου. Ίσως μάλιστα σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις ώστε να λυθεί μια περίπλοκη «εξίσωση», με αρκετούς… αγνώστους! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε ένα αξιοσημείωτο κέρδος.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο την λογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου. Παράλληλα, τόσο η Αφροδίτη στους Διδύμους, όσο και ο Άρης στον Λέοντα, δημιουργούν νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και καλό είναι να ξεκαθαρίσεις έγκαιρα το τοπίο, ιδιαίτερα αν κάποια πρόσωπα συνδέονται μαζί σου και επαγγελματικά. Δράσε όμως αυτοπροσώπως αφού σε διαφορετική περίπτωση όλο και κάποιος «καλοθελητής» θα βρεθεί για να διαστρεβλώσει τα λεγόμενα σου!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με σκοπό όμως να βγάλεις κάτι χρήσιμο από αυτές κι όχι να περιφέρεσαι ασκόπως από τον Άννα στον… Καϊάφα! Επιπλέον, καλείσαι να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ξεκινώντας από την άθλησή σου. Παράλληλα, φαίνεται ότι στην οικογένεια σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στην δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι «δελεαστικό», που όμως δεν συνάδει με τις αρχές σου.

astrology.gr