Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να υιοθετήσεις ένα νέο look, «σπάζοντας» συμβατικές φόρμες. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου, μπορεί να σου εξασφαλίσει την αναγκαία υποστήριξη από τους άλλους, όσα λάθη κι αν κάνεις!
Επιπλέον, με τον Ερμή στον Λέοντα να ξεπερνά τον εαυτό του, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, γνωρίζοντας άτομα που σίγουρα θα σε «εξιτάρουν» με τις πρωτότυπες ιδέες τους, ίσως μάλιστα να έρθεις πολύ κοντά με κάποιο από αυτά!

Ταύρος
Γενικά: Ο Ερμής στον Λέοντα συμβάλλει σε μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι αλλά και την δουλειά σου και τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα πρόσωπο που «λύνει και δένει». Επιπλέον, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να δικτυωθείς παρασκηνιακά με τα κατάλληλα πρόσωπα, αποκτώντας έτσι μερικά... μυστικά όπλα στη μάχη της ζωής!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να προσδώσει ένα ζωηρό χρώμα στην καθημερινότητά σου, πολλαπλασιάζοντας τις ιδιαίτερες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Ενδέχεται βέβαια να προκύψουν και ζήλειες ή ανταγωνισμοί, αν όμως δεν τους δώσεις υπερβολική σημασία, θα περάσουν όπως ήρθαν! Επιπλέον, με τον Ερμή στον Λέοντα να έχει κέφια είναι πιθανό να ταξιδέψεις και να ασχοληθείς με κάποια πράγματα, που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου για την ζωή, δίνοντάς σου μια νέα προοπτική.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στην καριέρα σου, έστω κι αν η πηγαίνεις «κόντρα στο ρεύμα». Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν αντιδράσεις και «παρατράγουδα» που θα σε προβληματίσουν, σε κάθε περίπτωση όμως όλα θα ξεχαστούν σύντομα. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και κάθε είδους περιουσιακή διαπραγμάτευση. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, οπότε αν κάνεις κάποια παραπάνω έξοδα... χαλάλι τους!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών, ενώ γενικότερα απελευθερώνει την έκφρασή σου και σε φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό αλλά και ο Ερμής στο ζώδιό σου κάνουν οτιδήποτε για να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειές σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση των ταλέντων σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια κι ίσως προκύψει μια έκτακτη όσο και ευχάριστη μετακίνηση.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί δυναμικές πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην βελτίωση των οικονομικών σου. Παράλληλα, με τον Δία να σε τροφοδοτεί αδιάκοπα, το βέβαιο είναι πως δεν θα σου λείψει τίποτα, ίσως μάλιστα να προβείς και σε κάποιες έξτρα αγορές. Φρόντισε μόνον να μην σπαταλήσεις όλο το αποθεματικό σου αφού... κι αύριο μέρα είναι! Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα θα συμβάλλει στην εκμυστήρευση ενός σημαντικού μυστικού αλλά και στο να δικτυωθείς σε κύκλους που δρουν παρασκηνιακά.

Ζυγός
Γενικά: Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, αν δραστηριοποιηθείς άμεσα σε ένα από τα ενδιαφέροντά σου, Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σου γνωρίζει πολύ κόσμο κι είναι βέβαιο ότι θα ανταλλάξεις απόψεις, προωθώντας το έργο και τις ιδέες σου. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να εφαρμόσεις τις πρωτότυπες εμπνεύσεις σου, μένοντας μακριά από τους κακώς εννοούμενους ανταγωνισμούς. Ίσως μάλιστα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς άμεσα μια εφήμερη αλλά αποτελεσματική συμμαχία.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Δίας στον Ζυγό διευκολύνει την διεκπεραίωση κάθε υπόθεσής σου, μέσω της κρυφής στήριξης των άλλων. Επιπλέον και ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα να σου γίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σου δίνει την ώθηση για να διεκπεραιώσεις ένα μάλλον τολμηρό εγχείρημα, ωστόσο μέσα σε όλα μπορεί να προκύψει και ένας «ενοχλητικός» ανταγωνισμός από άτομα που κινούνται στον χώρο της εργασίας σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ερμής στον Λέοντα αλλά και ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθούν να μάθεις πολλά, είτε πρόκειται για μυστικά είτε για παντός είδους πληροφορίες, ενώ την ίδια στιγμή σου συνιστούν να επικεντρωθείς στην δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που, είτε άμεσα είτε μελλοντικά, μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται μάλιστα να επίκειται και μια επωφελής οικονομική συμφωνία. Επιπλέον, η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α», πρόσεξε μόνον μήπως το ενδιαφέρον σου παρεξηγηθεί ως παρεμβατικότητα.

Αιγόκερως
Γενικά: Μπορεί ο Άρης στον Καρκίνο να αναπαράγει διάφορους ανταγωνισμούς αλλά την ίδια στιγμή η Σελήνη στον Κριό σε παροτρύνει να ξεπεράσεις «κολλήματα» και ταμπού, πετυχαίνοντας τελικά να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση! Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να απευθυνθείς σε κάποιον «ισχυρό», αφού με την θετική συνδρομή του Δία, μπορεί να σου ανοιχτούν πολλές «πόρτες». Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου κι ανεξάρτητα από την ορθή ή όχι διαχείριση που θα κάνεις, όλο και κάτι θα σου μείνει τελικά!

Υδροχόος
Γενικά: Τόσο ο Ερμής στον Λέοντα, όσο και ο Δίας στον Ζυγό πασχίζουν για να ανεβάσουν το «πρεστίζ» σου και σε καλούν να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων. Ίσως μάλιστα να συναντήσεις άτομα που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές σου, τόσο τους πνευματικούς, όσο και τους επαγγελματικούς Επιπλέον, με την Σελήνη στον Κριό μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει προς μια θετική κατεύθυνση, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητές σου για ένα ταξίδι.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην δουλειά σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Σε αυτό τουλάχιστον συνηγορεί και ο Δίας στον Ζυγό, μέσα από διάφορα «τυχερά». Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα, αν επιδείξεις μεγαλύτερη δεκτικότητα απέναντι σε διαφορετικές προτάσεις ή γνώμες άλλων. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου φέρει μια έμπνευση της στιγμής που θα σε «ξελασπώσει».

astrology.gr