Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Άρης στον Καρκίνο «παραβιάζει» την οικογενειακή σου γαλήνη και σε κάνει να νιώθεις σαν θηρίο στο κλουβί!
Ίσως μάλιστα αναστατωθείς από ένα «επείγον περιστατικό» ή μια αυθαιρεσία σε βάρος σου, κάτι ωστόσο, που θα γίνει αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου και να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να προχωρήσεις σε τεχνικές ή οικοδομικές εργασίες ή να «δέσεις» νομικά μια υπόθεσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, θα χρειαστεί ωστόσο να συνθέσεις διαφορετικές απόψεις αλλά και να αντικρούσεις κάποιες «παλαβομάρες»! Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά σου κι ίσως απαιτηθεί η άμεση και δυναμική αντίδρασή σου, είτε πρόκειται για «παρείσακτους» που αναζητούν τον... μάστορά τους είτε για μια βλάβη ή ένα τεχνικό πρόβλημα που παρεμποδίζει την επικοινωνία σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει μεν πιο τυχερό/η και... άνετο/η από την άλλη πλευρά όμως, οι οικονομικές υποθέσεις σου «τρέχουν», ίσως μάλιστα χρειαστεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου μέσω της νομικής οδού. Γενικότερα, ο Άρης στον Καρκίνο σε θέλει πιο διεκδικητικό/η, είτε για να κυνηγήσεις αυτά που αξίζεις κι ακόμη περισσότερα είτε για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά έξωθεν απειλές για τα κεκτημένα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Καρκίνος
Γενικά: Βρίσκεσαι ενώπιον σημαντικών αποφάσεων και βέβαια υπεύθυνος για αυτό είναι ο Άρης στο ζώδιό σου. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να βιώσεις μοναδικές ή πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί και το πρόβλημα είναι ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, δεν θέλει και πολύ για να βρεθείς στα δικαστήρια! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου προς στιγμή μπορεί να προκύψουν αντιφάσεις και αντιγνωμίες. Θα γνωρίσεις ωστόσο και κάποιο πολύ ιδιαίτερο άτομο. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να πάρεις τις αποφάσεις σου σε θέματα που αφορούν είτε στην δουλειά σου είτε στην υγεία σου. Και το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι «στην βράση κολλάει το σίδερο», οφείλεις δηλαδή να αντιδράσεις άμεσα σε οτιδήποτε «αρμενίζει» στραβά!

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στον Καρκίνο ενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τα οποία είτε βρίσκονται σε κατάσταση πανικού είτε μπλέκονται στην προσωπική σου ζωή, χωρίς να σε ρωτήσουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σε «συνεπάρει» μια νέα γνωριμία ή μια ομαδική προσπάθεια με καλό σκοπό αλλά και ισχυρούς πολέμιους κι εδώ «παίζει» η ανάμιξή σου με πολιτικούς ή συνδικαλιστικούς φορείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επιμείνεις σε θέματα υγείας και διατροφής!

Ζυγός
Γενικά: Διανύεις μια περίοδο, όπου «μετράει το αποτέλεσμα» και θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες είτε για να πετύχεις κάποιον σημαντικό στόχο είτε για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Κι επειδή ο Άρης στον 10ο φυσικό «οίκο» σου... λατρεύει το αγωνιστικό πνεύμα αλλά και τις συγκρούσεις, θα σου τα δώσει και τα δύο, ίσως μάλιστα σε μεγάλες δόσεις! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις νομικά το δίκιο σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και προάγει την δημιουργικότητά σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου, όπου προς στιγμή μπορεί να επικρατήσουν «έκρυθμες» καταστάσεις, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια. Παράλληλα, μια νομική διαμάχη ή κάποιες αυθαιρεσίες συγγενών ή γνωστών μπορεί να ταράξουν την καθημερινότητα σου και σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να βάλεις «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του». Το καλύτερο ωστόσο θα ήταν να διοχετεύσεις σε ένα γνωστικό πεδίο την περίσσεια ενέργεια του Άρη στον Καρκίνο.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στον Καρκίνο σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική σου πολιτική κι ίσως σε πρώτη φάση θελήσεις να «κυνηγήσεις» ένα μεγάλο κέρδος. Ακόμη όμως κι αν πετύχεις τον στόχο σου, φρόντισε να... σταματήσεις έγκαιρα, αφού η τύχη σου μπορεί να «γυρίσει» απότομα. Στον αντίποδα ίσως χρειαστεί να δώσεις μια μάχη για τα κεκτημένα σου, αντιμετωπίζοντας νομότυπες αλλά και παράτυπες πρακτικές. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε τροφοδοτήσει με ενδιαφέρουσες παρέες και νέες ιδέες.

Αιγόκερως
Γενικά: Οι ρυθμοί στην καθημερινότητά σου αυξάνονται κι εσύ έχεις την ευκαιρία να «τρέξεις» κάποια θέματα που καθυστερούσαν ή να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Επιπλέον, ο Άρης στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου, υποστηρίζοντας τις πιο καινούριες και διαταράσσοντας τις παλιές. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο να σου ζητηθεί να αποδείξεις ότι δεν είσαι... ελέφαντας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο προδιαθέτει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα».

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των συμπαντικών δυνάμεων αλλά και φορέα των πιο γόνιμων και δημιουργικών τάσεών τους, μένει λοιπόν σε σένα να διαχειριστείς σωστά τις συγκυρίες. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σου φέρνει περισσότερη δουλειά κι ίσως χρειαστεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου, ώστε να τα προλάβεις όλα. Ωστόσο, μπορεί να αναδείξει κι ένα νομικό ζήτημα που δεν παίρνει αναβολή και θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα. Ακόμη, έχε τον νου σου για ενδεχόμενες προσβολές στα ζώα ή τα φυτά σου.

Ιχθύες
Γενικά: Με τον Άρη στον Καρκίνο να «φορτσάρει» μπορείς κι εσύ να αφοσιωθείς ολόψυχα σε αυτά που σε γεμίζουν. Καλό είναι βέβαια να ακολουθήσεις την συνταγή του «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα», αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεις απέναντί σου αρκετούς «αντιφρονούντες», που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να δώσεις μάχη ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να έχεις τον νου σου και στα... παρασκήνια!