Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός 
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιον/α γνωστό/η σου.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η καλύτερη διαχείριση της κοσμικής ενέργειας είναι να ασχοληθείς με πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες, όπως το διάβασμα και γενικότερα η επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να δημιουργήσει πάθη και αντιζηλίες στην δουλειά σου.

Ταύρος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σου συστήνει να περιορίσεις τις οικονομικές προσδοκίες σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πουλήσεις κάτι που τούτες τις ώρες… περισσεύει! Επιπλέον, «με καμία κυβέρνηση» δεν θα έπρεπε να μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, αφού το πιθανότερο είναι να χάσεις και στα δύο. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση αλλά κι ένα πολύ… σέξι μήνυμα!

Δίδυμοι
Γενικά: Η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, ούτε για… γλέντια, τουναντίον η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε προσωπικά σου θέματα και βέβαια, το κλειδί μιας επιτυχούς αντιμετώπισης είναι η έγκαιρη οριοθέτηση σου, ιδιαίτερα σε σχέση με έξωθεν απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Επιπλέον, ένας συνεργάτης σου, φαίνεται να διαψεύδει τις προσδοκίες σου, ενώ αν σου γίνει μια πρόταση, καλό είναι να αρνηθείς. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια αποζημίωση ή κληρονομιά.

Καρκίνος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί μεν να βοηθήσεις κόσμο που έχει προβλήματα αλλά και, όπου κρίνεις, να θέσεις τον καθένα προ των ευθυνών του για να μην τις… φορτωθείς όλες εσύ! Επιπλέον, στην δουλειά σου αναμένεται να προκύψουν περίπλοκες καταστάσεις, ενώ αν σχεδιάζεις να εξοπλιστείς με συσκευές ή εργαλεία, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού για την ώρα υπάρχουν αντενδείξεις. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας δημιουργεί… πάθη και έντονες συμπάθειες προς το πρόσωπό σου.

Λέων
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να πάρεις τις αποφάσεις σου σε σχέση με όλα αυτά που σε «πνίγουν» και περιορίζουν δραστικά την δημιουργικότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή, ενός προσώπου, που αγαπάς ή εκτιμάς αλλά αν προς στιγμή νιώσεις να «σε παίρνει από κάτω», δεν έχεις παρά να βοηθήσεις κόσμο που αντιμετωπίζει προβλήματα κι έτσι θα «θεραπευτείς»! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας αναδεικνύει θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου.

Παρθένος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου περιορίζει την ελευθερία των κινήσεων σου, θέτοντας ως «προαπαιτούμενο» την εντατική ενασχόληση σου με υποχρεώσεις και καθήκοντα που κατά ένα μέρος μπορεί να μην είναι… καν δικά σου! Ωστόσο η λογική σου υπαγορεύει να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα «θυσιάζοντας» για την ώρα τον ελεύθερο χρόνο σου. Ίσως μάλιστα να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό ζήτημα στο σπίτι ή την δουλειά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας φέρνει στην επιφάνεια πάθη, που δεν μπορείς να ελέγξεις εύκολα.

Ζυγός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να βάλεις «πάγο» σε όλα εκείνα τα πρόσωπα που αποδείχτηκαν ανάξια της εμπιστοσύνης σου, όσο κοντά σου και αν βρίσκονται. Αν πάλι ταξιδέψεις η μετακινηθείς φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά τα δέοντα, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Υπάρχουν όμως στην διάθεση σου και πολύ πιο δημιουργικές επιλογές, όπως είναι η επιμόρφωση σου αλλά και οι… πολύτιμες συμβουλές σου σε θέματα σχέσεων! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «ξεβρομίσεις» το σπίτι ή τον χώρο σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να δρομολογήσεις πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι δεν είναι ώρα για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, πολύ περισσότερο που κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες θα σου «τραβήξουν» χρήματα. Όσο δε για δανεικά, ούτε να το σκέφτεσαι! Μπορείς βέβαια να προσφέρεις άλλου τύπου βοήθειες σε άτομα, που έχουν την ανάγκη σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σου αποκαλύψει τον «ύποπτο» ρόλο ενός γνωστού ή συγγενή.

Τοξότης
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά, ενώ στα πρακτικά θέματα σου συνιστά να δράσεις προνοητικά, αφού ακόμη κι ένα απλό ζήτημα μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε μια περίπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία ή να μην έχει την επιθυμητή εξέλιξη. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις συνεργασίες και να μην αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν αφού αντί για «ευχαριστώ» θα εισπράξεις κατηγορίες. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει κέρδη, ύστερα από ζημιές άλλων.

Αιγόκερως
Γενικά: Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμη, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά και να μεριμνήσεις για την δική σου υγεία, προτιμώντας τα φυσικά σκευάσματα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να τερματίσεις μια διαδικασία που αποδείχτηκε επιζήμια.

Υδροχόος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει στο προσκήνιο συναισθηματικά ζητήματα, είτε αυτά αφορούν σε φίλους/ες, είτε σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Κι εδώ είναι που από πλευράς σου απαιτούνται έργα και όχι μόνον λόγια, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «ξεβρακωθείς» κιόλας, δίνοντας το δικαίωμα να σε εκμεταλλευτούν! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, αφού είναι πολλά εκείνα που υπαγορεύονται από κρυφά πάθη, «καημούς» αλλά και αντιζηλίες.

Ιχθύες
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε ωθεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα των άλλων, καλό είναι όμως να θέσεις κάποια κριτήρια, ώστε να μην πέσεις θύμα των «εξυπνάκηδων». Αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι σε έχουν «ρίξει», μην διστάσεις «να πάρεις το καπελάκι σου» και να αποχωρήσεις. Αντίθετα, η ενασχόληση σου με τις τέχνες, την φιλοσοφία και γενικότερα τον πολιτισμό, μπορεί να είναι πολύ πιο… ανώδυνη και δημιουργική! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας αναδεικνύει τον κομβικό ρόλο ενός φίλου ή μιας φίλης.

astrology.gr